Formidabel firmafest uden mangler!

24 september 2019 Sara Mortensen

editorial

Den årlige julefrokost er som oftest både hyggelig og sjov – derom kan de fleste nok enes! Men den tjener faktisk også andre formål – formål, som man som chef bør være opmærksom på – det er nemlig en væsentlig og vigtig brik, når man ønsker at bygge en god og sund arbejdsplads med et velfungerende og dynamisk medarbejderteam.

Julefrokosten er til stor gavn. Det ses ofte ganske tydeligt i tiden efter en vellykket julefrokost, at medarbejderne får det både bedre og sjovere på jobbet, og hyppigheden af socialt samvær udenfor endt arbejdstid stiger. Firmaets dynamik bedres, da denne traditionsrige begivenhed og de herskende omstændigheder vil åbne op for muligheder for nye bekendtskaber og tættere relationer. Det knytter virksomheden sammen på en anden måde og giver anledning til anderledes og mere løssluppent samvær, der i sidste ende vil have en positiv effekt i hverdagen.

Faktisk kan julefrokostens formål ganske interessant spores helt tilbage til det antikke Rom, hvor man i oldtidens Romerrige holdt en stor og pompøs fest, hvor deltagelse faktisk var krævedes; og under arrangementet skulle du give afkald på din samfundsstatus, hvormed alle for en stund blev ligemænd.

Står I netop nu og mangler en location til årets julefrokost i Aarhus? Så fortvivl ej, for her er svaret på dine bønner: Turbinehallen er det helt oplagte og ideelle valg! Jeres ønsker og behov bliver mødt uagtet; hvis I foretrækker at afholde festlighederne i egne lokaler, så hjælper Turbinehallens team med dette – vil I have et arrangement i en større skala, så foreligger også muligheden herfor! 

Falder valget på førstnævnte, så står Turbinehallen for catering, det være sig enten buffet eller gourmet – det er helt op til jer!

I Turbinehallens lokaler er der plads til op til 400 siddende mennesker, og hvis I mangler inspiration til udsmykning eller happenings, så står erfarent kreativt team klar til at udøse af mangeårige erfaringer og komme med gode ideer.

Professionelle kokke står for sammensætningen af en vidunderlig julemenu, der vil tilfredsstille enhver gane.

Det eneste I skal medbringe er altså det gode humør! Se frem til en uforglemmelig aften med hjælp fra Turbinehallen!

Flere Nyheder