Forklaring om sexmaskiner, kneppemaskiner og dildo maskiner

26 May 2018 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der findes mange forskellige anordninger på markedet med sexlegetøj, der kan være med til at tilfredsstille en mand og kvinde på mange forskellige fronter. Der findes blandt andet pocket pussy, der også kaldes lommerfisser, men der findes også sexmaskiner, kneppemaskiner og dildo maskiner.

Men hvad er forskellen på de forskellige maskiner, og hvad kan de bruges til? Det vil vi komme nærmere ind på i det her indlæg.

En sexmaskine kan lidt overordnet betegnes som fællesnævneren for de andre maskiner, der bliver fremhævet herunder, men tro ikke, at sexmaskiner er noget, der lige er blevet opfundet i løbet af de sidste par årtier, for sex er som bekendt noget af det ældste, mennesket har kendt til, ellers havde vi jo ikke formeret os.

Så faktisk kan man spore den første sexmaskine helt tilbage fra midten af 1900-tallet, hvor man første gang begyndte at eksperimentere med elektronik i kombination med selv-tilfredsstillelse. 

Siden da har udviklingen blomstret eksponentielt og skabt forgreninger, der henvender sig til både mænd og kvinder, hvilket vi vil uddybe herunder:

Kneppemaskiner: Kan lidt sammenlignes med en lommefisse eller en pocket pussy, men her er der bare installeret flere elektroniske elementer, der er med til at yde den mest intense oplevelse til manden. 
Prisen er selvsagt lidt højere end ved en almindelig lommefisse, men så er du også sikker på at få en fabelagtig kneppetur, hver gang du har lyst.

Dildomaskine: Her er vi ude i den omvendte variation af en kneppemaskine, for den her er henvendt til kvinderne. Nu er det slut med selv at skulle bevæge hænderne for at få gang i vibrationerne i underlivet, for med en dildomaskine får du genindført lidt mere uforudsigelighed, som man netop ofte finder tiltalende ved en levende partner.

Under disse underkategorier findes der mange variationer af modellerne, men disse underkategorier er bestemt ikke uddybende nok for alle slags sexmaskiner, så glæd dig til et seksuelt eventyr, når du begiver dig ind i denne verden.

More articles