Forkæl dig selv med lækker bodycare

11 februar 2021 Anne-Mette Hansen

editorial

Bodycare er rigtig mange ting. Det kan være alt fra produkter til kroppen til forskellige behandlinger af kroppen. Det kan være for at undgå rynker, for at fjerne hår på kroppen, få en mere glødende hud, en renere hud osv. Vil du vide mere om bodycare og hvad der er populært lige nu? Læs med i denne guide til bodycare.

Parfumefri og økologiske produkter

Inden for hudpleje, om det er til ansigt eller resten af kroppen, er der kommet stort fokus på naturlige produkter. De skal gerne være økologiske, veganske og parfumefri. Det er nemlig fordi, rigtig mange brugere er begyndt at gå mere op i, at produkterne er gode for huden. Netop på baggrund af den måde, de er produceret på. Derfor ser man i stigende grad, at der dukker flere og flere naturlige brands op, der udelukkende fokuserer på økologisk, veganske produkter samt fri for parfume. 

Permanent make-up 

Hvorfor lægge make-up hver eneste dag? Når du kan få lavet permanent makeup, der altid sidder, som det skal. Rigtig mange bruger denne løsning til at få flotte optegnede øjenbryn eller smukke røde læber, der aldrig skal tegnes op. Løsningen holder ikke evigt, men i en vis årrække. Det sparer dig for meget tid foran spejlet. 

Permanent hårfjerning

Dét at fjerne hår på kroppen er enhver kvindes mareridt. At barbere benene hver eller hver anden dag. Det tager lang tid og er især nødvendigt om sommeren, når benene skal vises frem.

Men der er faktisk kommet en mere permanent løsning på problemet. Nemlig permanent hårfjerning. Dette udføres med laserbehandling, som foretages af flere omgange. Det kan holde i op til flere år afhængig af personen og dennes hårvækst.

Du kan få udført permanent hårfjerning på hele kroppen. Om det er benene, der skal være bløde og dejlige året rundt eller måske lidt uønsket behåring i ansigtet. 

Læs meget mere om nogle af disse ting hos Danish Bodycare.

Flere Nyheder