Føler du dig også nogle gange snydt af den håndsprit dispenser?

29 juni 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

En del af os har nok oplevet det med, at vi træder hen til en dispenser til håndsprit for at vise, at vi er fornuftige og gerne vil gøre som mange andre og afspritte os, og så dasker vi lidt til den på toppen eller leder efter en knap eller trykkeenhed, som man kan få håndsprit ud af.

Og så opdager man, at det er sådan en, som der virker via automatik, og det kunne man ikke vide, da man ikke så andre bruge den, før man opdagede den.

Så sætter man hånden indenunder den for at få sprit, men der sker ikke noget.

Man venter lidt. Men der sker heller ikke noget.

Så ryster man lidt på hånden, hvis det nu er fordi, at følesensoren endnu ikke har opdaget ens hånd, men det hjælper heller ikke.

I lettere irritation fjerner man så hånden, for man er måske ved at danne en kø til at komme ind i den butik, hvor håndspritten står lige ved indgangen ved.

Og så kommer håndspritten ud!

Hav tålmodighed med sådan en dispenser til håndsprit

Så bliver man virkelig irriteret, for så virkede maskinen jo, og man gjorde alt rigtigt, men timingen var bare skæv.

Nu vil det se dumt ud, hvis man vender sig om og prøver igen – specielt hvis man heller ikke kan finde ud af det denne gang.

Man føler næsten, at den dispenser gør det her for at drille en, selvom man godt rationelt ved, at det er en maskine uden bevidsthed.

Så fremover bør din taktik være, at du forsøger at se, hvad andre gør. Eventuelt kan du vente lidt på, at en anden bruger den før dig.

Stil dig så lige væk, så det ikke ser for skummelt ud, at du står og betragter vedkommende.

Når du så har det på plads, så er det med at være tålmodig på, at håndspritten nok skal komme, hvis du lige har set, at den virker.

Siger den en lyd, men der ikke kommer noget håndsprit ud, så er den tom.

Flere Nyheder