Fodplejestole til fusserne…

13 august 2020 Pia Nielsen

editorial

Det er på ingen måde lige meget, hvilken stol dine kunder sidder i, når du laver fodpleje. Hverken for dig eller for kunderne. En fodplejestol kan alt det, som almindelige stole ikke kan…

Hvad kan en fodplejestol?

En fodplejestol sørger for komfort til dine kunder. De fleste modeller kan indstilles i både ryg, benstøtter og armlæn. Materialerne er slidstærke og rengøringsvenlige, så du kan tilbyde den optimale hygiejne til hver kunde. 

For dig som behandler er en god fodplejestol uundværlig på grund af ergonomien. Den justerbare højde og de indstillelige benstøtter giver dig den optimale arbejdsposition, som er nødvendig, når du skal tilbyde fodpleje til flere kunder hver dag. 

Hvilken type fodplejestol passer dig?

Når du skal vælge en model inden for fodplejestole, skal du inden for dit budget overveje, hvilke indstillingsmuligheder, der er relevante for dig. Tænk primært på din kundegruppe…

En god fodplejestol til ældre

Arbejder du som uddannet fodterapeut vil din kundegruppe sikkert bestå mest af ældre kunder. Denne gruppe er på grund af alderen have fysiske skavanker, der gør det svært at komme op og ned af en stol. Gå efter maksimal indstillingsmuligheder, så enhver kunde kan bruge stolen.  

Hvilken model passer til unge?

En den type fodpleje, som du tilbyder, henvendt til unge eller flere forskellige aldersgrupper? Så kan designet på stolen være mere relevant end indstillingsmulighederne. Hvis ingen kunder skal sidde lang tid i stolen, skal den primært være flot at se på og passe ind i indretningen. Til dig, der tilbyder behandlinger som pedicure, fodmassage og tålakering, kan det være rengøringsmuligheden overfor kemiske produkter, der kan være det afgørende for valget af fodplejestol. 

Husk også foden… på stolen

Foden på stolen fås som fast eller drejbar – dette kan være relevant for, hvor meget plads, der er i behandlerrummet. Er der plads nok til at kunden kan sætte sig i stolen forfra, eller skal den drejes for at kunden kan sætte sig?

Flere Nyheder