Flødekartofler vil være et hit nytårsaften

14 maj 2018 Emilie Jacobsen

editorial

Når du skal holde nytårsaften for venner og familie, er det vigtigt, at du sørger for, at der er noget god mad – og at der er mad nok til alle. Det er med til at gøre, at dine gæster vil gå aftenen i møde med fyldte maver og smil på læben. En af de retter, der altid er et hit nytårsaften, er flødekartofler. Det er en ret, som stort set alle kan lide, og som egner sig godt til mange forskellige former for kød. Det er med til at gøre, at du nemt kan få dem til at passe til det kød, som du gerne vil servere. 

Derudover er der også en anden vigtig fordel ved flødekartofler, der gør dem særligt velegnede til nytår. Det skyldes, at de lægger en rigtig god bund. For mange byder nytårsaften på masser af alkohol. Lige meget om du er vant til at drikke eller ej, er det vigtigt, at du har fået noget ordentligt at spise. Det er med til at gøre, at du ikke ender med at gå kold alt for tidligt. Det ville være rigtig ærgerligt, hvis du helt missede nytåret, fordi du havde fået for meget at drikke. 

Du kan vælge at lave flødekartofler på mange forskellige måder. Der er selvfølgelig den traditionelle metode, hvor du bruger løg, kartofler og fløde. Du kan dog også vælge at komme krydderier i. Det kan for eksempel være hvidløg, der er med til at give kartoflerne en lækker afrundet smag. Du kan finde en god opskrift på flødekartofler med hvidløg på dk-kogebogen.dk ved at følge dette link https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/25464/floedekartofler-m-hvidloeg 

Når du laver flødekartofler, har du altså mulighed for at variere dem, så de passer til din smag. Du kan derfor også vælge at krydre dem med det krydderi, som du har brugt til kødet. Det kan også gøre, at de to retter kommer til at passe endnu bedre sammen. 

Flere Nyheder