Find pumpe til BDSM online

11 February 2019 Astrid Pedersen

editorial

Når du fantaserer om at inddrage BDSM (Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme) som en aktiv del af din og din partners sexliv, er du nok også forbered på at starte i den blide ende. Bondage og dominans delen er især populære i den brede befolkning på grund af trilogien Fifty Shades Of Grey, hvor den unge Anastasia bliver forført af den eksotiske Christian Grey, som indfører hende i det komplicerede mind game, som ligger til grund for BDSM.

Det er en verden af dominans og underkastelse, af smerte og nydelse, og først og fremmest tiltro og tillid til hinanden. BDSM kan ikke fungere, hvis der ikke hersker 100% respekt mellem parterne – ingen må føle sig ulykkelig eller utryg i et velfungerende BDSM forhold. Men når man først har fundet fælles fodslaw i den spændende leg, må det også gerne gøre lidt ondt.

Pumper og klemmer – for den ultimative og lidenskabelige smerte oplevelse

Når først du og din partner har vænnet jer til idéen om, at det er den ene part der bestemmer, hvor legen føres hen – under hensyntagen til hverandres individuelle grænser – kan I begynde at eksperimentere med at påføre hinanden smerte. Til dette formål kan man anvende klemmer og pumper, som på én og samme tid øger følsomheden i det berørte område, og skaber en udsøgt smerte på de mest følsomme steder.

Brystvorte pumper og klemme er formidable, hvis du ønsker at opnår større følsomhed i de i forvejen sensitive brystvorter, og samtidig skabe en kontrolleret og fokuseret smerte. I den danske shop for sexlegetøj og erotiske hjælpemidler love-lingeri.dk kan du finde pumper og klemmer til mange forskellige smerte niveauer. På den måde kan du starte i den lette ende, og dernæst arbejde dig op til de mere avancerede redskaber – og måske begynde at eksperimentere med elektro sex!

Find den rette pumpe på love-lingeri.dk

More articles