Find Hennessy cognac online

27 april 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du glad for cognac, og holder du af en god kvalitetscognac til kaffen efter en god middag? Så bør du ikke gå på kompromis med dine høje standarder, men udelukkende købe det bedste af det bedste.

Der findes megen dårlig slave cognac i verden – men der er absolut ingen grund til at lade sig nøje. Især ikke når du nemt kan købe den bedste cognac til absolut rimelige priser online hos den danske vin og spiritus forhandler PremiumBottles.

Hvilke typer cognac finder jeg hos PremiumBottles?

PremiumBottles er leveringsdygtig i et velassorteret udvalg af cognac fra den velrenommerede cognac producent Hennessy. Der findes forskellige sværhedsgrader når det kommer til en cognacs kvalitet, og denne er i høj grad afhængig af hvor længe den pågældende cognac har hvilet på fade af eg fra enten Troncais eller Limousin.

Den yngste cognac type, som benævnes V.S. for Very Special, skal mindst have hvilet i to år, hvor V.S.O.P., som står for Very Superior Old Pale kræver en alder på minimum fire år. Det samme gør sig gældende for V.O., også kaldet Very Old, eller Réserve. Cognac under betegnelsen X.O. (Extra Old), Extra eller Hors d’Age, skal have hvilet på egefade i mindst seks år.

Hos PremiumBottles kan du finde Hennessy V.S. cognac, Hennesy X.O. cognac, og så den helt fantastiske og særdeles eksklusive Hennesy Paradis Impérial Cognac som kommer i en utroligt smuk flaske og smager så englene synger. Den sidst nævnte cognac hører til i den absolutte luksus klasse og kan nærmest betegnes cognac’ens Bentley.

Du kan bestille Hennesy Paradis Impérial Cognac og mange andre spændende cognac varianter fra Hennessy via PremiumBottles’ online shop. Når du køber cognac eller andre former for spiritus hos PremiumBottles kan du få levering samme dag i hovedstadsområdet og dag til dag levering i resten af landet. Læs mere på PremiumBottles.dk.

Flere Nyheder