Find gode brugte biler fra Nissan og Mitsubishi hos lokal forhandler

30 June 2021 Astrid Pedersen

editorial

Står du for at skulle købe bil – og må din nye bil gerne være en brugt én af slagsen? Så bør du vælge at købe en hos en autoriseret brugtvogns forhandler. Og er du bosiddende på den københavnske vestegn er det oplagt at vælge det velrenommerede bilhus Trio Biler.

Hvem er Trio Biler?

Trio Biler er din bilforhandler i Ballerup og resten af Storkøbenhavn. Hos Trio Biler finder du altid et stort udvalg af nye og brugte biler til salg. De nye biler, du finder hos Trio Biler, er fortrinsvis fra producenterne Nissan, Maxus og Mitsubishi.

Bilhuset Trio Biler tilbyder også privat leasning af biler, mere specifikt af de nyeste modeller fra mærket Nissan. Og endelig får du selvfølgelig den bedste rådgivning og vejledning angående køb af enten ny eller brugt bil hos de dygtige folk tilknyttet Trio Biler.

Trio Biler – autoværksted og mekaniker

Der ud over finder du hos Trio Biler et autoriseret værksted. Her kan du få hjælp til service og reparation af din bil. Du kan tegne en fast service aftale med værkstedet hos Trio Biler og få rabat på de mest almindelige service ydelser. Dette er en stor fordel hvis du ønsker at bevare din bil i sikker og køreklar stand.

Som en del af den service Trio Biler tilbyder sine kunder er dækhotel hvor du kan opbevare dine sommer og vinter dæk al den stund de ikke er i brug. Det er nemt at bestille tid til service, reparation eller udbedring af skader på din bil hos Trio Biler via bilhusets hjemmeside. Og du får selvfølgelig tilbudt en lånebil mens din egen bil er på værksted.

Søger du således en god brugt bil af nyere dato, eller har du brug for værksteds hjælp til din bil, kan du altid kontakte Trio Biler via hjemmesiden triobiler.dk.

More articles