Find en maler i Nordsjælland

05 January 2022 Agner Clausen

editorial

At finde en god håndværker er en udfordring. Ofte er de hurtige til at love det ene og det andet for at få opgaven. Når de så har fået opgaven, er de ikke så nøje med at overholde aftaler og deadlines. De overbooker måske ordrebogen, for at sikre sig at de hele tiden har noget at lave. På en dag kan de fare fra kunde til kunde, i stedet for at blive på et sted og gøre arbejdet færdigt. Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende. Desuden er han nød til at sænke kvaliteten på arbejdet. Og sandsynligvis underbetaler han sine medarbejdere. Et godt udført arbejde koster, hvad det koster, hvis det skal gå ærligt til.

image

En god maler i Nordsjælland

En god maler i Nordsjælland er MalerKanonen (malernordsjaelland.dk). MalerKanonen er ikke den billigste maler, men heller ikke den dyreste. De sætter en ære i at have tilfredse kunder. De vil, at du ikke bare er tilfreds med kvaliteten af arbejdet men med hele oplevelsen. MalerKanonen går højt op i mødet med kunden. Inden arbejdet indledes er du velkommen til at sparre med maleren med hensyn til valg af farver og materialer. Når I er blevet enige om arbejdets omfang, giver MalerKanonen dig et fast tilbud. Det er det du kommer til at betale for arbejdet, der tilkommer ikke uventede udgifter eller tillæg. Når arbejdet er færdigt, syner du resultatet, og når du har godkendt arbejdet betragtes projektet som fuldført. Under projektets gang, er du altid velkommen til at henvende dig, hvis du har overvejelser eller spørgsmål. Du kan være sikker på altid at blive taget alvorlig.

MalerKanonen udfører mange forskellige opgaver, som for eksempel udvendig malerarbejde, indvendig malerarbejde, tapetsering, spartling, opsætning af filt, maling af døre, vinduer, gulve, etc. I stedet for at vælge en alt for billig maler, vælg hellere en maler, som holder hvad de lover, både med hensyn til pris og kvalitet.

More articles