Find en god og billig tandlæge i Bramming

22 marts 2021 Astrid Pedersen

editorial

Mange danskere passer ikke deres årlige eller halvårlige tandlægebesøg – og det kan der være mange grunde til. I det følgende kan du læse nogle af de mest benyttede undskyldninger for ikke at gå til tandlæge.

Det kniber med tiden til at gå til tandlæge

Mange mennesker undskylder sig med tidsmangel når det handler om at besøge tandlægen. Denne undskyldning er måske den mindst holdbare af dem alle sammen.

Et rutinemæssigt kontrol besøg hos tandlægen inklusive rensning af tænder og tandkød tager allerhøjst en halv time. Vælger du således en tandlæge tæt på din bopæl eller på din arbejdsplads behøver du ikke rive mere end en time ud af kalenderen en eller to gange om året for at passe dine tandlæge besøg.

Der ud over arbejder de fleste tandlæger med udvidede åbningstider mindst én gang om ugen hvilket betyde at du kan henlægge dit tandlæge besøg til efter arbejdstid.

Jeg har ikke råd til at gå til tandlæge

Der ud over er der det økonomiske aspekt. Men faktisk opererer langt de fleste tandlæger med faste lave priser på tandeftersyn og tandrensning – og så er der tilskud fra den offentlige sygesikring. Et enkelt tandlæge besøg om året koster mindre end et besøg hos frisøren. Og har du problemer med at betale hele beløbet på én gang vil de fleste tandlæger være åbne over for idéen om at dele betalingen op i rentefrie afdrag.

Hvor kan jeg gå til tandlæge i Bramming?

Er du bosiddende på Esbjerg eller Bramming egnen kan du med fordel vælge Tandlæge Ulf Kretzschmer i Bramming som din faste tandlæge. Hos Tandlæge Ulf Kretzschmer får du altid en kompetent og personlig behandling – og det til aldeles rimelige priser uanset behandlingens type og omfang. Du kan læse mere om tandlægeklinikken Tandlæge Ulf Kretzschmer på hjemmesiden tanddoctor.dk.

Flere Nyheder