Find en dygtig og erfaren psykolog i Lyngby

13 October 2020 Astrid Pedersen

editorial

Vi støder alle ind i svære udfordringer i løbet af tilværelsen. Nogle mennesker er selvfølgelig hårdere ramt end andre, lige som nogle individer er stærkere og bedre til at håndtere disse vanskeligheder end deres medmennesker.

På den måde er livet ikke retfærdigt. Men til alt held er der hjælp at hente hvis du ikke mener at du kan overkomme udfordringen på egen hånd du kan nemlig lade en dygtig psykolog bistå dig i dine bestræbelser på at komme op og videre med dit liv efter at du er faldet. Og så vil du samtidig kunne opnå en højere grad af selv indsigt samt en dybere forståelse af de mekanismer som styrer dine følelser og reaktioner.

Hvordan arbejder en psykolog?

Der findes flere forskellige tilgange til terapeutisk psykolog behandling. Nogle psykologer har specialiseret sig i kognitiv terapi, andre i meta kognitiv terapi, og atter andre i eksistentiel terapi. Disse er de tre mest populære retninger inden for området.

Der findes selvfølgelig mange andre, for eksempel adfærds psykologi, gestal terapi og psykodynamisk eller psykoanaltisk terapi. Og så er der systemisk eller strukturel psykologi som især anvendes i forbindelse med familie terapi eller psykolog behandling af børn og unge med tilpasnings vanskeligheder.

Hvilken psykolog skal jeg vælge?

Uanset om din udfordring er af eksistentiel art, eller om du kæmper med lavt selvværd, depression, angst, stress eller sorg, kan en dygtig psykolog hjælpe og støtte dig igennem dit arbejde for at komme på fode igen.

Leder du efter en dygtig psykolog i Lyngby som kan fungere som sjælesørger, coach eller sparring partner på det intellektuelle, mentale eller kognitive plan kan du med fordel vælge psykologen.dk ved autoriseret psykolog Lars Nørgaard. Her vil du kunne få kvalificeret og empatisk psykolog hjælp eller coaching som matcher dine behov.

Læs mere, og book tid online på psykologen.dk

More articles