Find dygtige medarbejdere gennem et vikarbureau

08 June 2022 Astrid Pedersen
image

editorial

Står du og mangler arbejdskraft på midlertidig basis? Så bør du overveje vikarer.

Hvor kan jeg finde dygtige vikarer til min byggevirksomhed?

Hvis du har brug for kloge og kompetente hænder, som kan hjælpe dig med at udfylde hullerne i din medarbejder stab på midlertidig basis, bør du alliere dig med et vikarbureau. Her finder du nogle af de dygtigste og mest erfarne håndværkere, fagfolk og special arbejdere, som står klar til at hjælpe dig med dine kortere eller længere varende projekter.

Hos et vikarbureau kan du være sikker på at finde det rette match hvad angår såvel de faglige som de menneskelige kompetencer. Et vikarbureau vil nemlig til hver en tid lægge sig ekstra i selen for at kunne præsentere de bedst kvalificerede medarbejdere til netop din virksomhed.

vikarbureau

Når du lader et vikarbureau forestå udvælgelse og rekruttering af vikarer kan du være sikker på at de nye medarbejdere er 100% indstillet på midlertidigt arbejde. De fleste vikarer, som tilmelder sig et vikarbureau, sætter pris på den frihed og afveksling der ligger i vikar tjanserne.

Du får en medarbejder som har været vidt omkring, og som igennem mange vikar stillinger har oparbejdet erfaring og ekspertise inden for sit virkefelt. Du slipper for bøvlet med at skulle fastansætte vikaren for dernæst at skulle fyre ham eller hende efter måske blot få måneder. Og du undgår at skulle bekymre dig om feriepenge, pensionsopsparing, ATP og lignende.

Alt dette klarer dit vikarbureau – du betaler blot et fast beløb for den aftalte periode. Du vil selvfølgelig kunne forlænge denne periode hvis det skulle gå hen og blive nødvendigt. Og skulle du blive så glad for din vikar at du får lyst til at ansætte ham eller hende på fast basis, kan du og dit vikarbureau helt sikkert finde ud af noget.

Find din næste vikar på dkvikarservice.dk.

More articles