Find dygtig massør i København online

02 June 2019 Astrid Pedersen

editorial

Der er rigtig mange helbredsmæssige fordele forbundet med massage. En god massage kan løsne op for de spændinger, du pådrager dig i løbet af en lang og hård arbejdsdag. Hvad end du sidder foroverbøjet over et computer tastatur dagen lang, eller om dit job består af tunge løft eller monotone bevægelser, kan din krop tage skade.

Det kan være, at du belaster den forkert, eller at du tilbringer for megen tid i den samme uhensigtsmæssige stilling. Når dette sker, vil nogle muskler bliver overspændte, og andre vil trække sig sammen, fordi de ikke anvendes nok. Dette vil belaste dine led, og kan medføre smerter, inflammation og – på sigt – dårligdomme så som slidgigt eller langvarige skader på ligamenter og sener.

Hvordan virker massage?

Når du modtager massage, vil musklerne i kroppen så at sige nulstilles. Blodgennemstrømningen vil øges, og den generelle cirkulation derved forbedres, således at affaldsstoffer kan transporteres væk og muskler, sener og ligamenter tilføres ilt og næring.

Samtidig vil berøringen fra en kyndig massør får kroppen til at udløse endorfiner, hvilket ligeledes bidrager til afslapning og afstressning. Du vil kunne mærke de velgørende effekter af en professionel massage flere dage efter at den er blevet udført – og vælger du at lade din massør tilrettelægge et decideret forløb, vil du på langt sigt have langt større glæde af massagen.

Bør jeg vælge en fast massør eller massageterapeut?

Hvis du vil have det optimale udbytte af din massage, bør du vælge en fast massør til a udføre denne. Din krop vil bedre kunne slappe af, hvis du er i vante omgivelser, og samtidig under behandling af en velkendte person. Når kroppen slapper af, får massøren bedre arbejds vilkår, da din kropnemmere tager imod behandlingen. Massøren får mulighed for at arbejde i dybden med dine muskler og dit bindevæv, og du vil mærke en langt stærkere effekt af din massage.

Læs mere om massage på https://kaatsumassage.dk/ 

More articles