Find dit lokale GLS indleveringssted

06 September 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal du sende en pakke? Så skal du først og fremmest beslutte dig for et fragtfirma, for eksempel PostNord, DAO, UPS, DHL eller GLS.

Send din pakke med GLS – nemt, sikkert og billigt

Blandt de største udbydere af forsendelses service i Danmark og resten af Europa finder du GLS. Du kan med stor fordel vælge at sende din pakke med GLS uanset destinationen.

GLS samarbejder med et bredt netværk af operatører og distributører rundt omkring i verden, og vil altid kunne garantere hurtig og sikker pakke ekspedition.

Find din GLS forsendelse på Indleveringssted.dk

Dertil kommer at det er utroligt nemt at oprette en forsendelse med GLS. GLS tilbyder en lang række produkter, og du vil med sikkerhed kunne finde mindst ét som matcher dine ønsker – og din pengepung.

Kender du data på din forsendelse, det vil sige pakkens mål og vægt samt modtagerens adresse, er det nemt at finde pris på forsendelse med GLS. Det er blot at taste disse oplysninger ind i den online formular på Indleveringssted.dk.

Så får du et bud på forsendelsesløsninger med GLS, inklusive pris og forventet tidsramme. Og så er det bare at betale forsendelsen, så du kan printe dit pakkelabel ud.

Hvad er et pakkelabel?

Et pakkelabel er et dokument som skal påsættes din pakke forud for indlevering i en GLS pakkeshop. Når du betaler for din forsendelse online vil du modtage et pakkelabel indeholde alle de nødvendige oplysninger omkring forsendelsen, eventuelt i form af en stregkode eller en QR kode.

Denne kan aflæses af samtlige operatører som din pakke møder på sin rejse fra GLS indleveringssted til modtager. Og du vil samtidig kunne følge din pakke via en tracking app så du kan sikre dig at den når frem som aftalt.

Du kan finde dit nærmeste GLS indleveringssted via hjemmesiden Indleveringssted.dk

More articles