Find dit lokale autoværksted i Gjesing

02 January 2020 Astrid Pedersen

editorial

Står du som bilejer med bopæl i Skanderborg eller nærmeste omegn? Så kan du med fordel tjekke Lindgaard Auto.

Hvem er Lindgaard Auto?

Lindgaard Auto er dit autoværksted i Gjesing. Indehaveren af Lindgaard Auto, Rasmus Hamann, har siden 2007 drevet den succesfulde forretning, og har med sine 19 års erfaring inden for auto reparation de stærkeste forudsætninger herfor.

Lindgaard Auto sætter en ære i altid at være i besiddelse af det nyeste udstyr på markedet – og at være i stand til at bruge det. Derfor holder virksomhedens medarbejdere sig stedse opdaterede ved hjælp af kurser og efteruddannelse, som sikrer, at de ved hvorledes såvel fejlkode udlæser, Air Con station og det moderne udstyr til 4 hjuls udmåling anvendes. Du kan således føle dig 100% tryg, når du overlader din bil i hænderne på en af Lindgaard Autos dygtige medarbejdere.

Samtidig anvender Lindgaard Auto udelukkende reservedele, som fremstilles eller forhandles af anerkendte leverandører. Dette betyder, at reservedelene holder minimum samme kvalitet som de originale dele – og Lindgaard Auto yder desuden 3 års garanti på reservedele. Som auto værksted er Lindgaard Auto godkendt til at stemple service hæftet tilhørende biler af nyere dato, således at fabriks garantien bevares.

Hvilke services kan jeg forvente som kunde hos Lindgaard Auto?

Når du vælger Lindgaard Auto som dit auto værksted, kan du forvente en alsidig række af forskellige services. Du får selvfølgelig repareret alle typer skader – lige fra Bilka buler til total skader – med et forudgående overslag på prisen. Der ud over kan du få monteret air condition, bil audio (musik anlæg), autoglas, el-anlæg, tyversikring, klima anlæg og meget andet. Du kan bestille tid til dækmontering og dæk afbalancering – og du kan selvfølgelig tilkøbe en service aftale, som inkluderer dæk hotel og skift fra sommer til vinterdæk og omvendt.

Læs mere om Lindgaard Auto på lindgaardauto.dk

More articles