Find din vognmand på Als online

04 februar 2020 Astrid Pedersen

editorial

Har du brug for en lokal vognmand i området omkring Sønderborg på Als, kan du trygt kontakte Keldorf Vognmandsforretning. Den lille vognmandsforretning besidder en solid vognpark bestående af såvel lastvogne som kranbiler og gaffeltrucks, og kan samtidig være behjælpelig med en bred vifte af vognmands opgaver. Uanset om du handler som erhvervs kunde, som gerne vil have en fast logistik aftale med din vognmand, eller som privat kunde, som har behov for at få løst en enkelt stående opgave, kan Keldorf Vognmandsforretning sagtens hjælpe dig.

Hos Keldorf Vognmandsforretning er de kompetente og engagerede medarbejdere særdeles service mindede i deres tilgang til problemløsning, og tager gerne en uforpligtende snak med dig angående dit behov for vognmands ydelser. Og så har du fordelen af at have din vognmandsforretning tæt på, når du vælger Keldorf Vognmandsforretning som din vognmandsforretning på Als.

Container udlejning hos Keldorf Vognmandsforretning

Står du for eksempel midt i en ombygning, og hober bygge affaldet sig op? Så kan Keldorf Vognmandsforretning være dig behjælpelig med en rummelig affalds container. Keldorf Vognmandsforretning forestår glad og gerne såvel transport, opstilling og tømning af din container, således at du kan komme af med murbrokker og andet skrald på forsvarlig vis.

Skal du flytte over store afstande, kan du hos Keldorf Vognmandsforretning leje en rummelig flytte container til sikker transport af dine ejendele. Og Keldorf Vognmandsforretning hjælper selvfølgelig både med pålæsning og transport.

Flytning af tungt maskinel? Få hjælp hos Keldorf Vognmandsforretning

Er du indehaver af en produktions virksomhed, har du sandsynligvis brug for at omrokere eller flytte de tunge maskiner fra tid til anden. Her kan Keldorf Vognmandsforretning også sagtens hjælp. På skånsom og sikker vis flyttes det på én gang delikate og vanskeligt håndterbare maskinel uden risiko for skader.

Du kan læse meget mere, om kontakte Keldorf Vognmandsforretning, på keldorftransport.dk

Flere Nyheder