Find din nye varmepumpe online

14 juni 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal din husstand have en grønnere og mere miljøbevidst profil? Så kan du med fordel tage et kig på boligen og måden, hvorpå du opvarmer denne.

Køb en luft til luft varmepumpe som alternativ til elradiator

Elektriske radiatorer er dyre i drift – og der varmer ikke et rum særligt godt op. Er du træt af at betale formuer i elregninger kan du med stor fordel skrotte de ineffektive og dyre radiatorer til fordel for luft til luft varmepumper.

En luft til luft varmepumpe har den store fordel frem for en elektrisk radiator at den kun bruger cirka en femtedel af strømmen. Det betyder at du kan spare rigtig mange penge på at installere en luft til luft varmepumpe. Du vil med en luft til luft varmepumpe opleve en langt mere effektiv opvarmning af rummet.

Samtidig renser luft til luft varmepumpen luften gennem særlige filtre hvilket gør indeklimaet sundere, renere og mere behageligt. Med en luft til luft varmepumpe behøver du således ikke at lufte ud nær så ofte hvilket igen bidrager til et nedsat varme forbrug.

Skift fyret ud med en luft til vand varmepumpe

Varmer du boligen op med vand, og er du glad for dine vand radiatorer, kan du vælge at udskifte dit fyr med en luft til vand varmepumpe.

Lige som det er tilfældet med en luft til luft varmepumpe er der store summer at spare ved at skifte fra olie, gas eller pille fyr til en energi effektiv og klima venlig luft til vand varmepumpe. Du kan oven i købet opnå offentligt energi tilskud ved at installere en luft til vand varmepumpe. Og så slipper du for konstant at skulle have fyldt brændstof på.

Find en billig varmepumpe online

Uanset om du er i markedet efter en luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe kan du finde hvad du søger hos billigventilation.dk.

Flere Nyheder