Find din nye tandlæge på Amager

04 February 2021 Astrid Pedersen

editorial

Hvis du ikke har været til tandlæge i mange år, og måske i mellemtiden er flyttet, er det vigtigt, at du finder dig en god ny tandlæge, som kan hjælpe dig med at vedligeholde dine tænder. Og her kan det godt betale sig at være kræsen.

Hvilken tandlæge i København skal jeg vælge?

Det er altid en god idé at vælge en tandlæge tæt på din bopæl. Så skal du ikke transportere dig så langt når du har en tandlæge aftale – og det er god motivation for at sikre at du rent faktisk kommer af sted.

Er du bosat i den centrale del af Amager kan du med stor fordel vælge Tandlæge Henrik Budtz – en velrenommeret tandlæge klinik som har sin fysiske beliggenhed på Amagerbrogade.

Hos den lille tandlægeklinik på Amager kan du få alle de mest kendte tandbehandlinger så som for eksempel tandrensning og eftersyn af tænder og tandkød, udtrækning af tænder (for eksempel visdomstænder), og reparation af beskadigede tænder.

Tandlægen udfører også lapning eller fyldning af huller i tænderne, behandling og forebyggelse af parodontose, isættelse af implantater og tilpasning af kunstige tandkroner eller broer. Du kan også få hjælp i forbindelse blegning eller retning af tænder, eller andre kosmetiske tand behandlinger. Og så kan tandlægen selvfølgelig også hjælpe i akutte situationer, for eksempel hvis du har flækket eller knækket en tand.

Lider du af tandlæge skræk vil du hos denne klinik kunne få en behandling som tager særligt hensyn til din tilstand. Du skal blot gøre opmærksom på dette ved booking af din aftale – så vil der blive sat ekstra tid af til din behandling. På den måde kan du selv styre slagets gang, og få de pauser du behøver.

Du kan læse mere og bestille tid til din første konsultation hos tandlægen, på tandlægens hjemmeside https://tandlaege-amager.dk/.

More articles