Find din nye mekaniker hos dit lokale autoværksted

22 december 2020 Astrid Pedersen

editorial

Har du netop anskaffet en bil, og ønsker du at bevare den i køreklar stand de næste mange år? Så bør du tage kontakt til dit lokale autoværksted med henblik på en fast serviceaftale.

Hvor finder jeg et pålideligt autoværksted i Svendborg?

Er du på udkig efter et autoværksted i nærheden af din bopæl i Svendborg eller omegn kan du med fordel vælge Svendborg Motor Co. A/S.

Svendborg Motor Co. A/S er særdeles velrenommeret i lokal området på grund af sit høje service niveau og det veludrustede værksted. Hos Svendborg Motor Co. A/S kan du få udført alle standard værksteds ydelser, lige som du kan få udskiftet autoglas eller udbedret stenslag. Svendborg Motor Co. A/S tilbyder fuld antirust behandling af din bil, her under undervogns behandling med Dinitrol og autolakering i høj kvalitet.

Du kan få udbedret alle former for skader på din bil, fra Bilka bule til total skade, hos Svendborg Motor Co. A/S som har såvel dygtige mekanikere som alt det rette værktøj og materiel til rådighed i værkstedet. Og med en fast service aftale hos Svendborg Motor Co. A/S kan du få vasket bilen gratis i forbindelse med værksteds besøg lige som du kan få rabat på undervogns behandling og skift fra sommer til vinterdæk (eller omvendt) uden beregning.

Service aftalen inkluderer samtidig opbevaring af de ikke aktive dæk i det til værkstedet hørende dæk hotel, således at du slipper for selv at skulle opbevare de tunge dæk på loftet, i kælderen eller i carporten. Og så får du udvidet garanti på din bil ved løbende service eftersyn, hvilket forlænger genslags værdien af bilen.

Hvis du ønsker mere information om Svendborg Motor Co. A/S’ ydelser kan du altid svinge forbi værkstedet på Odensevej og få en kop kaffe. Du kan også klikke ind på virksomhedens hjemmeside på svendborg-motor-co.dk.

Flere Nyheder