Find din gulvsliber i Trige online

27 februar 2019 Astrid Pedersen

editorial

Uanset om du bor i et hus eller i en lejlighed, kan du regne dig selv som heldig og privilegeret, hvis boligen er udstyret med et fuldt intakt og sundt trægulv. Træ er – og har altid været – det ultimative materiale til gulv belægning. Ethvert trægulv er smukt og unikt i sit udtryk, og hvis dit trægulv ellers er pænt og velholdt, er det et meget stort aktiv for din bolig. Hvis du går i salgstanker, er dette faktum værd at tage med i betragtning.

Trægulve er nemlig i utroligt høj kurs hos potentielle boligkøbere – og derfor bør du så vidt muligt sørge for, at dit trægulv bevares i så flot stand som muligt. Hvad end dit trægulv er et smukt og massivt egetræs gulv i ægte skibsplanker, et klassisk og elegant sildebens parket gulv, eller det velkendte bræddegulv, som oftest ses i traditionelle murermester villaer og bylejligheder, er det vigtigt, at det fremstår i tip top stand forud for en fremvisning eller et åbent hus arrangement.

Professionel gulvslibning – når dit trægulv skal friskes op

Derfor er det en rigtig god idé at alliere sig med en dygtig gulvsliber, som kan få dit gamle og slidte trægulv til at stå som nyt. Ved en gulvslibning fjernes alle de overfladiske skønhedspletter, som dit trægulv har tillagt sig gennem årene. Dette gælder for eksempel pletter fra spildte væsker, som er suget ned i træværkets overflade, og ikke lader sig fjerne ved almindelig gulvvask.

Det kan også være splinter, som nemt opstår, når trægulvet bliver slidt og tørt i overfladen, eller de grimme slidspor, som fremkommer, når støv og snavs trædes ned i den udtørrede og porøse overflade, og indlejrer sig i træværkets fibre. Alle disse misfarvninger og småskrammer stikker sjældent dybere end et par millimeter, og kan derfor nemt fjernes ved en gulvslibning.

Find din professionelle gulvsliber i Trige hos gulvkanonen.dk

Flere Nyheder