Find det rette brygudstyr til din nye hobby

05 March 2020 Astrid Pedersen

editorial

Går du rundt med en lille brygmester i maven, og drømme du om at starte din egen produktion af lækkert, velsmagende øl? Er du klar til at gå på jagt efter det rette brygudstyr – men tøver du, fordi du ikke ved om du har plads, tid eller råd til en sådan hobby? Så kan du roligt læse videre her. I det følgende kan du nemlig blive klogere på hvorledes du kommer godt i gang med ølbrygning for få penge og et minimum af anstrengelse. Og du behøver ikke at rydde hverken kælderen, garagen eller familiens hobbyrum for at få plads til det nødvendige brygudstyr.

Kickstart din karriere som brygmester med et begynder sæt

Som 100% novice ud i ølbrygningens noble kunst er det nemlig på ingen måde påkrævet med et stort og forkromet bryganlæg, som koster – og fylder – en bondegård. Det, du har brug for, er et ganske basalt begynder sæt, som du kan bruge sammen med en Brew Kit og dermed lære de grundlæggende principper i brygge processen. Et begynder sæt fra Albryg er et prima redskab, når du skal i gang med at brygge dit allerførste batch.

Sættet består, foruden en 30 liter gærspand, af en brygske, en flaskepåsætter og 100 kapsler, samt flaske børste til rengøring og et særligt rengørings produkt. Og det er faktisk alt, hvad du skal bruge, hvis din øl skal blive en succes. Et begynder sæt bruges sammen med et såkaldt Brew Kit, som består af nøje afmålte ingredienser så som malt, byg, humle, gær, sukker og krydderier, som fungerer som smagsstoffer. Med et begynder sæt og en Brew Kit efter eget valg er du sikker på et lækkert og velsmagende resultat.

Hvor finder jeg det bedste brygudstyr til nybegyndere?

Hos Albryg kan du finde brygudstyr og bryganlæg i mange varianter. Se dem alle på https://www.albryg.dk/brygudstyr 

More articles