Find den rette kloakmester til din ejendom

27 august 2020 Cecilie Mortensen

editorial

Det oftest først når skaden er sket, at de fleste kontakter en kloakmester. Det kan være, hvis du går et vandrør eller at dit kloaksystem er tilstoppet. For at undgå at der opstår en vandskade eller, at der går hul i dit kloaksystem, hvis du har rotter, kan du få kompetent hjælp af en professionel kloakmester. 

En kloakmester er en beskyttet titel. Det kræver derfor, at man har en faglig baggrund samt en autorisation fra tilsynsmyndighederne før man må udføre et arbejde for private og virksomheder. Du bør derfor altid kun vælge en autoriseret kloakmester, hvis du skal have gennemgået eller repareret dit kloaksystem. 

En kloakmester bekæmper rotter i dit kloaksystem

Rotter er et voksende problem i Danmark. Der kommer flere og flere rotter ind i boligen gennem kloaksystemerne. Det vil være en grim og træls oplevelse at opdage rotter i sit toilet eller bolig. Derfor kan du bekæmpe rotter i dit kloaksystem ved at lave en aftale med dine lokale kloakmester.

Er du derfor i tvivl om du har rotter i din kloak eller ønsker at forebygge problemet, kan du kontakte en kloakmester for at få opsat rottespærre. De er med til at fange rotterne, hvis de skulle bevæge sig rundt i dit kloaksystem. 

Her kan kloakmesteren også tjekke og gennemgå dit kloaksystem for om der skulle være spor af rotter eller revner i rørene gennem en TV inspektion. En TV inspektion foregår ved at kloakmesteren kan se hele dit kloaksystem igennem med et smart apparat, som filmer det hele.

Vælg den rette kloakmester 

Når du skal vælge en kloakmester, er det altid en fordel at undersøge markedet. Her kan du starte med at søge lokalt i den by eller område, som du bor i eller har kontor. Hvis du er fra Østjylland, kan vi varmt anbefale dig at vælge https://www.danskkloakteknik.dk/.

Flere Nyheder