Find den bedste tandlæge i dit lokalområde

30 juni 2020 Astrid Pedersen
image

Vi ved alle sammen at det er meget vigtigt at passe sine årlige – eller faktisk allerhelst halv årlige – tandlæge besøg. Alligevel vælger mange af os af den ene eller den anden årsag at springe tandrens og tand eftersyn over år efter år. Det er da selvfølgelig heller ikke just behageligt at sidde i tandlægestolen og blive rodet i munden af fremmede. Men da det er utroligt vigtigt at få tjekket bisserne i ny og næ, bør du finde en lokal tandlæge som du føler du kan stole på.

Hvilken tandlæge i Holbæk skal jeg vælge?

Er du bosiddende i Holbæk eller nærmeste omegn ønsker du dig sikkert en tandlæge klinik med en central beliggenhed. Tæt på Holbæk centrum, nærmere betegnet Brogade, finder du Tandklinikken Brogade.

Tandklinikken Brogade er ejet og drevet af tandlæge Mikal Lynge Olsen, som sammen med dygtige klinik assistenter og tandplejere står for den daglige drift af den hyggelige klinik. Tandklinikken Brogade har ydermere en dygtig special tandlæge i kirurgi tilknyttet, som hjælper med operative indgreb – for eksempel kirurgisk fjernelse af visdomstænder.

Hos Tandklinikken Brogade kan du få hjælp til diverse gængse tandlæge behandlinger så som forebyggelse af sygdomme i tænder og i tandkød, fyldninger, parodontose behandling, isættelse af tandimplantater, udfærdigelse og tilpasning af kroner og broer samt diverse kosmetiske tandlæge behandlinger, her under tandblegning og tandregulering.

Tandklinikken Brogade garanterer en kompetent og professionel service, og bestræber sig på at møde dig som patient i øjenhøjde og med empati og lydhørhed. Lider du af tandlæge skræk kan du blot gøre opmærksom herpå i forbindelse med tidsbestilling. Så vil der blive sat ekstra tid af til din behandling, lige som der vil udvises særlig agtpågivenhed i løbet af denne.

Du kan læse mere, og booke tid til din første aftale hos Tandklinikken Brogade, på hjemmesiden https://www.tandklinikkenbrogade.dk/ 

Flere Nyheder