Find den bedste hjælp til VVS i boligen

04 februar 2020 Astrid Pedersen

editorial

Leder du efter en dygtig og erfaren VVSer, som kan hjælpe dig med VVS installationerne i din bolig? Så kan du trygt vælge G. Strømann VVS.

Hvem er G. Strømann VVS?

G. Strømann VVS er et blikkenslager og VVS firma, som siden 1899 har holdt til i Københavns området. Da G. Strømann VVS for over hundrede år siden blev grundlagt af Ferdinandt Strømann, havde virksomheden til huse i Ravnsborggade på Nørrebro.

Godt ti år efter etableringen flyttede virksomheden til sin nuværende adresse på Jægersborg Alle i det smukke og naturskønne Charlottenlund, hvor det den dag i dag residerer med egen butik og værksted. I selve forretningen kan man altid få hjælp til sine VVS opgaver og inspiration til eksempelvis indretning af køkken eller badeværelse.

G. Strømann VVS er en familie ejet og drevet virksomhed, som den dag i dag ledes af Helene Strømann. Helene Strømann repræsenterer femte generation af familien Strømann, og driver den traditions rige virksomhed i samarbejde med autoriseret VVS installatør Thomas S. Pedersen.

Hvorfor skal jeg vælge G. Strømann VVS som min leverandør af VVS service?

Hos G. Strømann VVS er du som kunde altid sikret en god og kundevendt betjening. G. Strømann VVS sætter den pålidelige service i højsædet sammen med den solide kvalitet i det udførte håndværker arbejde og anvendelsen af de bedste materialer.

Uanset om du er bosiddende i Nordsjælland eller i Storkøbenhavn generelt. Kan du altid kontakte G. Strømann VVS med henblik på udførelse af VVS eller blikkenslager opgaver. Alt fra stoppede faldstammer og utætte vandrør til installering af luft til vand varmepumpe eller luft til luft varmepumpe varetages med stor ekspertise af de dygtige håndværkere hos G. Strømann VVS. Samtlige medarbejdere holdes a jour med de nyeste metoder og teknologier gennem løbende kurser og efteruddannelse, så du altid er sikker på at det er de bedste kompetencer som varetager dine VVS opgaver.

Læs mere på https://stroemann.dk/ 

Flere Nyheder