Find de bedste rejser til Cypern og Ayia Napa

23 januar 2022 Astrid Pedersen

editorial

Skal turen gå sydpå her i vinter? Så kan du med fordel vælge Ayia Napa som destination.

Ayia Napa – en ferie du aldrig vil glemme

Hvis du søger et rejsemål som byder på både sol, strand og socialt samvær med andre festglade unge kan du finde hvad du søger i Ayia Napa.

Ayia Napa er Cyperns fest hovedstad, og vrimler med skønne hoteller særligt tilrettet det unge publikum. Hvert år samles i tusindvis af unge europæere i Ayia Napa for at hygge, feste og dyrke spændende aktiviteter på stranden.

Når du holder ferie i Ayia Napa kan du være sikker på at du ikke kommer til at kede dig ét eneste øjeblik. Der vil altid være masser af andre unge omkring dig. Du vil have mulighed for at dyrke windsurfing, snorkle og dykke, eller spille beach volley på stranden i dagtimerne, eller blot slappe af og solbade.

image

Om aftenen vil du kunne spise aftensmad på en af de lækre restauranter på hotellet. Og du vil kunne feste natten lang sammen med de andre ferierende unge mennesker.

Hvor kan jeg booke en ungdomsrejse til Ayia Napa?

Lyder en ungdomsrejse til Ayia Napa som lige noget for dig? Så kan du med stor fordel booke denne gennem det danske rejse bureau Uptours.

Når du rejser med Uptours kan du være sikker på at hele rejsen er tilrettelagt ned i mindste detalje. Uptours sørger for alt det praktiske både hvad angår logistik og indkvartering.

Du og dine rejsekammerater vil blive transporteret til og fra lufthavnen på tryg og sikker vis, og indlogeret på de bedste hoteller i Ayia Napa. Og du vil altid have kontakt til en dygtig og erfaren rejseleder som kan hjælpe dig hvis du skulle få brug for det.

Du kan læse mere om Uptours og booke din rejse til Ayia Napa på hjemmesiden Uptours.dk

Flere Nyheder