Finansier din nye bil med et fordelagtigt bil lån

22 juni 2019 Astrid Pedersen

editorial

Går du i overvejelser om at købe ny bil – men har du ikke ligefrem finanserne til at betale en sådan kontant? Det er det faktisk de færreste, der har. I Danmark opererer vi nemlig med skyhøje afgifter på indkøb af ny bil, hvilket betyder, at langt de fleste bilkøb, der foretages, finansieres ved et lån. Det handler således i høj grad om at finde det rette bil lån, så du kan købe dig den bil, som passer til dine behov.

Hvilken bil skal jeg vælge?

Måske går du og overvejer, om det bedst kan betale sig at beholde din nuværende, gamle bil, eller alternativt anskaffe en billig brugt bil. Her skal du bare tænke på, at gamle biler er langt dyrere i grønne afgifter end tilsvarende biler af nyere dato. Samtidig vil du kunne iagttage, at en gammel bil typisk har en ringere brændstof økonomi end en ny, moderne bil. Over tid vil det således bedst kunne betale sig at investere i en bil uden alt for mange år og kilometer på bagen.

Når du køber en nyere bil, vil du samtidig slippe for at skulle bekymre dig om, hvorvidt der kan skaffes reservedele til bilen, og du behøver ikke i samme grad at budgettere med uforudsete reparationer. Og så får du en mere tryg bil, som kan fragte dig og din familie sikkert rundt på kort og lange afstande.

Hvor finder jeg det mest fordelagtige bil lån?

En nyere bil er i sagens natur dyrere i anskaffelse end en gammel. Derfor vælger langt de fleste bilkøbere at finansiere deres handel med et bil lån. Hos Ikano Bank kan du få et bil lån på nogle af markedets bedste betingelser. Ikano bil lån præsenterer en konkurrencedygtig rente samt fuld gennemsigtighed i dit bil lån – og ingen skjulte gebyrer.

Du kan tjekke den smarte låneberegner på https://ikanobank.dk/laan/billaan 

Flere Nyheder