Filibabba sengetøj og Filibabba babynest – find det online

18 januar 2021 Astrid Pedersen

editorial

Hvis du går og leder efter det helt rigtige kvalitets udstyr til børneværelset kan du med fordel vælge at finde det hos Little Happy.

Little Happy er en dansk webshop som forhandler de bedste produkter til barn og baby – til fordelagtige priser. Hos Little Happy finder du alt hvad du skal bruge når børneværelset skal udrustes med legetøj, sengetøj, pusle udstyr, dekorative elementer og meget andet.

Du finder blandt andet de spændende og nydanske produkter fra det danske kvalitets brand Filibabba som har specialiseret sig inden for tekstil produkter til de helt små.

Hvilke produkter finder jeg hos Filibabba?

Filibabba er firmaet bag den berømte babynest, som først blev introduceret for det danske marked i 2015. Den smarte og anvendelige babynest har siden vundet stor popularitet blandt danske familier fordi den giver baby en behagelig og sikker rede når han eller hun blot skal hygge på sengen eller på gulvet. Med en babynest forhindrer du at barnet falder ned hvis det for eksempel ligger på sengen – og den bløde indramning giver samtidig baby en tryg fornemmelse og en sikker base.

Den lækre babynest fra Filibabba er, i lighed med andre produkter fra dette brand, fremstillet under hensyntagen til miljø og klima. Der er således udelukkende anvendt kvalitets produkter fra sikre og pålidelige leverandører. Hele forsynings kæden som relaterer sig til produkter fra Filibabba er 100% clearet hvad angår socialt og økologisk bæredygtige forhold. Du kan således købe Filibabba produkter med god samvittighed over for såvel klima og miljø som over for dit barns helbred og velbefindende. Alt bomulds stof i Filibabbas produkter er nemlig certificeret økologisk og dermed fri for rester af sprøjtegifte samt anden problematiks kemi.

Hvor kan jeg købe Filibabba babynest og sengetøj?

Hos Little Happy kan du finde et stort udvalg af Filibabba sengetøj. Se det hele på littlehappy.dk

Flere Nyheder