Få varmen med træpiller af god kvalitet

30 november 2019 Anne-Mette Hansen
image

editorial

Der findes mange måder at opvarme din bolig på. Én af dem er med et fyr, der kører på træpiller. Denne type opvarmning er yderst effektiv og mere miljøvenlig samt mindre omkostningsfuld end f.eks. et oliefyr. Når du fyrer med træpiller, er det vigtigt at få købt nogle gode produkter af høj kvalitet. Er kvaliteten ringe, får du nemlig ikke det samme gode resultat med dit fyr.

Læs mere om, hvordan du vælger de bedste træpiller i denne artikel. 

Sådan vælger du kvalitets træpiller

Det kan være svært at finde det helt rette sted af købe dine piller til fyret. Når man har fundet et godt sted, er det med at holde sig dertil – også selvom prisen er billigere et andet sted. Det kan være træls at skifte leverandør for en lille prisforskel og så stå med en palle træpiller af ringe kvalitet. Nogle gode råd, når du skal finde en leverandør er:

1. Køb dem aldrig for billigt! Får du købt nogle af ringe kvalitet, ender du med, at der kommer slagger i kedlen. 

2. Lyt til andres anbefalinger. Kender du nogen, der har succes med en bestemt leverandør, så er det værd at prøve af. 

3. Søg på nettet, og læs hvad andre skriver om et bestemt mærke af træpiller. 

Køb træpiller hos Hesselager Energi

Hesselager Energi tilbyder udelukkende træpiller af virkelig god kvalitet. Du får simpelthen det allerbedste her. Pillerne kan bestilles i flere typer, enten 6 mm. eller 8 mm. Sækkene er fyldt med typisk 16 kg – og får du leveret en hel palle, er det 896 kg. Så har du altså træpiller til et stykke tid!

Leverandøren her sørger altid for at levere hurtigt og gratis. Leveringen er yderst fleksibel, og firmaets leveringspartner kommer med truck, så pillerne kan blive stillet godt på plads.

Køb dine træpiller hos Hesselager Energi nu: https://hesselagerenergi.dk/ 

Flere Nyheder