Få udført professionel havearbejde

08 juni 2020 Lotte Hindsberg
Få udført professionel havearbejde

De fleste havemennesker kan nikke genkendende til at de begynder at få abstinenser omkring januar for nu nærmer tiden sig til at man kan komme i haven. Der lægges planer, der bestilles frø hjem og der kommer flere og flere stiklinger i vinduet og måske også omkring på alle borde og flader i hjemmet. Desværre er det ikke altid sådan at man har tiden eller kræfterne til det hårde arbejde, der også er i haven.

Det kan også være at man er ny og har brug for hjælp til at finde de rigtige planter til haven. Her man man med fordel hyre en havemand til at hjælpe sig. Du kan f.eks. søge på havearbejde i Svendborg, hvis du bor i det område.

Få hjælp til det grove

Begynder kræfterne at svigte og har du ikke energien til at passe haven, så den ser ud som du gerne vil have den skal se ud, kan du få en havemand til at lave det grove eller du kan få ham til nedlægge et par bede og klippe dine buske og træer ned, så du nemmere selv kan holde dem. Dermed kan du selv gå og lave det mindre hårde og stadig gå og pusle om dine planter og blomster og nyde den lange danske sommer.

Som ny haveejer

Hvis du ikke har den store viden om planter, buske og blomster og er den lykkelige ejer af en have og ikke har lyst til at eksperimentere og prøve dig frem. Med det mulige resultat at du skal ud og købe nye planter, fordi de gamle dør kan du med fordel ansætte en havemand der kan fortælle dig, hvilke planter du med fordel kan have hvor i haven. Baseret på lysforhold og jordforholdene. Forskellige planter har forskellige krav. Nogle skal have lys og andre skygge.

Flere Nyheder