Få styr på din rengøring

26 August 2021 Steffen Hansen

editorial

Det er de færreste der ærligt kan sige, at de elsker at gøre rent. For de fleste er det en sur pligt som bare skal overstås, så man kan komme videre i teksten. Der findes dog metoder der kan gøre din rengøring til en leg, så hvis du er træt af at skulle gøre rent, så læs med her:

Planlæg din rengøring

For mange kan det virke uoverskueligt bare at skulle komme i gang. For dem af os, der har det sådan, er det en god idé at strukturere rengøringen og dele den op i sektioner, en opgave af gangen, og et rum af gangen. Du kan f.eks. sige til dig selv, at de næste 30 minutter bruger du på at gøre stuen ren, og så dele de 30 minutter op, så du bruger f.eks. 10 minuter på at støve af, 10 minutter på at støvsuge, og 10 minutter på at vaske gulv. 

Brug musik eller podcast

Mange af os vil gerne lytte til en podcast eller høre noget god musik, men det er ikke altid der er tid til det i en stresset hverdag. Her er rengøring en god mulighed for at få lyttet til det sidste nye afsnit af din yndlingspodcast, eller dit yndlingsalbum. Ved at fjerne fokus fra selv rengøringen, gør du det meget lettere for dig selv, og det er overstået inden du får set dig om.

Få hjælp

At hyre et rengøringsfirma er også en mulighed, hvis man har råd til det. Det gør at man altid kommer hjem til et rent hjem og at man slet ikke skal bekymre sig om at det er lidt støvet – der kommer nogen af ordner det. Det giver en følelse af frihed og en ro indeni, så du kan bruge din tid på andre ting. Du kan få hjælp til din rengøring her: https://jhrengoring.dk/rengoering/ 

More articles