Få styr på de mange datingtjenester

22 december 2020 Astrid Pedersen

editorial

Singlelivet har mange glæder og fordele – og en af dem er, at du kan date på livet løs. En date behøver ikke nødvendigvis at føre til et livslangt forhold, og det er heller ikke nødvendigvis forbundet med intetsigende engangsknald.

Med moderne dating platforme kan du nemlig selv bestemme målgruppen for – og formålet med – dit dating eventyr. Der er plads til alle varianter, og du vil altid kunne finde en dating tjeneste som rummer ligesindede. Det betyder at du kan vælge casual eller uforpligtende dating, lige som du kan vælge en dating form som enten er mere platonisk eller spirituel.

Du kan sagtens finde en dating app eller hjemmeside som tillader dig at finde en partner til at tilfredsstille dine umiddelbare fysiske behov, og måske ikke stiller dig evig kærlighed og troskab i forventning. Og du kan vælge en dating tjeneste hvor brugerne er modne, erfarne, og ønsker et længere varende forhold baseret på tryghed, tillid og trofasthed.

Hvordan finder jeg rundt i det digitale datingmarked?

For blot tyve år siden eksisterede ingen af de muligheder vi ser i dag. Dating var stadig et fænomen som mestendels blev sat op mellem venner, og det tætteste man kunne komme på nutidens dating apps og øvrige tjenester var kontakt annoncer i avisen.

Nu om stunder findes der et hav af muligheder for at finde kærligheden online. Og det kan godt være rigtig forvirrende. Hvis du ønsker udelukkende at date mennesker i en bestemt aldersgruppe, eller kandidater inden for et bestemt felt, kan du vælge en dating tjeneste som retter sig uhyre specifikt mod netop denne niche. Kendte eksempler på niche dating sites er FarmerDating.dk og Elitedaters.com.

Hvis du er i tvivl om hvilken af de mange hundrede tjenester du skal vælge kan du med fordel benytte DatingPilot.dk – en hjemmeside dedikeret til at beskrive, anmelde og bedømme dating tjenester.

Flere Nyheder