Få smukt og sundt hår på den naturlige måde med Kerastase Aura Botanica

12 juli 2019 Kamilla Sonne

editorial

I utroligt mange år har Kerastase været lig med luksus og kvalitet, når det gælder hårpleje og hårprodukter. Det franske mærke har især udmærket sig ved at have en lang række alsidige serier og kollektioner. Det har nemlig gjort, at stort set alle har kunne finde netop den løsning, der matchede deres hår og løsningen på deres hårproblemer. Og nu har Kerastase gjort det igen – denne gang med en unik og lækker serie af hårprodukter, der udelukkende er baseret på naturlige og miljøvenlige ingredienser. Det gør, at du kan få smukt, sundt og stærkt hår på den bedste og mest naturlige måde.

Undgå belastende kemikalier

Det kan være lidt af en jungle at finde frem til de rette hårprodukter. Det er ikke mindst tilfældet, hvis man går efter en ren og naturlig løsning. I utroligt mange hårprodukter er der nemlig tilsat silikone, parabener og andre kemikalier, der belaster både os og vores omgivelser. Det er heller ikke noget, som gør noget godt for dit hår. Hvis du vil undgå de belastende kemikalier og i stedet satse på naturlige ingredienser som håndpresset kokosnøddeolie og arganolie, er Kerastase Aura Botanica den helt rigtige serie for dig. Alle ingredienserne er desuden fremstillet på bæredygtig og ansvarlig vis, så du kan pleje dit hår med god samvittighed.

Komplet serie med alt, du skal bruge

Kerastases Aura Botanica serie er ligesom deres andre serier komplet med alt, hvad du skal bruge af hårprodukter. Blandt andet finder du forskellige muligheder inden for shampoo, balsam og hårmasker, så du kan finde netop det, der matcher dit hår og dine behov. Derudover kan du også finde en række nærende olier, som bruges til at pleje og friske håret op uden for badet. Med andre ord er Kerastases Aura Botanica serie bestemt værd at tjekke ud – og det kan du gøre på https://www.smukkere.dk/shop/87-kerastase/.

Flere Nyheder