Få smukke, tætte og lange vipper med mascara

17 februar 2021 Astrid Pedersen

editorial

Leder du efter det perfekte finish til din makeup? Så bør du overveje at anskaffe en lækker mascara i høj kvalitet.

Hvad er idéen med mascara?

Idéen med mascara er at fremhæve dine øjenomgivelser på tredimensionel vis. Du kan ganske vist komme rigtig langt med eyeliner – men det er kun gennem opbygning af dine øjenvipper at du kan opnå de flotteste skygger som får dine øjne til at fremstå flirtende og forførende. Med den rette mascara kan du således skabe en illusion om større øjne samt af længere og meget tættere vipper. Det er blot et spørgsmål om at vælge en mascara som kan give dine øjne den rette fremtoning.

Få tættere vipper med en tube mascara

Med en såkaldt tube mascara kan du opnå større tæthed i dine vipper. En tube mascara er bygget op omkring et polymer materiale og skaber således et gummiagtigt rør omkring hver enkelt vippe. På den måde kommer vipperne til at synes tættere og mørkere.

En tube mascara er ikke fedtopløselig og er derfor ideel til dig som har tendens til fedtet hud omkring øjenomgivelserne. Det betyder nemlig at din mascara ikke vil blive tværet ud i løbet af dagen. Tube mascara kan fjernes ved hjælp af lunkent vand.

Lange flotte viber med en fiber mascara

Er du i markedet efter lange, forførende vipper kan du i stedet med stor fordel vælge en fiber mascara. En fiber mascara indeholder meget fine silke og rayon fibre som bygger vipperne op til at opnå både længde og fylde. Bruger du kontaktlinser bør du være opmærksom på at en fiber mascara godt kan drysse når den tørrer ud. Derfor bør du udskifte din mascara når den begynder at blive tør i det.

Du kan finde et stort udvalg af mascara hos Sephora i den online shop på sephora.dk.

Flere Nyheder