Få råd til en bedre bil – ansøg om et bil lån

03 juli 2019 Astrid Pedersen

editorial

I Danmark er det ikke ualmindeligt, at man som bilejer bliver ved med at trille rundt i sin gamle, slidte bil, selv om man egentlig burde skifte den ud med en nyere model. Mange mennesker kvier sig nemlig ved tanken om at skulle betale op til flere hundrede tusind kroner for en ny bil, som svarer til de krav, de stiller til sikkerhed og komfort.

Det er nemlig de færreste, som kan betale den slags penge kontant – og det er ikke alle, som bryder sig om at optage et lån til ny bil. Men her skal du tænke på, at en ny bil er en investering i familiens sikkerhed og tryghed. Og samtidig vil en ny bil komme til at være en besparelse på den lange bane.

Spar penge – køb en ny bil

Moderne biler er designet til et lavere brændstof forbrug, idet deres motorer har en højere udnyttelse af det tilførte brændstof – for eksempel benzin eller diesel – end en slidt motor i en tilsvarende bil af ældre dato. Dette repræsenterer en stor gevinst for såvel miljø og klima som for din pengepung. Din nye bil vil nemlig udlede betydeligt færre farlige partikler, og samtidig forbruge væsentligt mindre brændstof, end din gamle bil. Du har tilmed mulighed for at vælge en bil, som kører på brint eller på elektricitet – eller måske en af de nye, smarte hybrid biler.

Du kan også regne med færre værksteds besøg med din nye bil. Der går mange år, førend de enkelte dele i den nye bil bliver så slidte, at det er på tide at skifte dem ud. Og så er en ny bil med et state of the art bremse system og ditto styretøj samtidig mere tryg og sikker at køre i.

Du kan finansiere din nye bil med et favorabelt bil lån – læs mere om hvordan på ikanobank.dk

Flere Nyheder