Få professionel massage på Frederiksberg

19 juli 2020 Astrid Pedersen

editorial

Massage er andet og mere end blot hyggenus på ryggen. En professionel massage kan stimulere dit blodomløb, nedbringe antallet og styrken af stress symptomer, og minimere risikoen for skader i forbindelse med sport og idræt. Det handler blot om at finde en massør som kan give dig den rette behandling.

Hvilken massør skal jeg vælge?

Måske har du gået og overvejet at booke en tid til massage, men været i tvivl om hvilken slags massage – og hvilken massør – du skulle vælge. Det er også nemt at blive forvirret over de mange forskellige massage typer der findes på markedet.

Wellness massage, fysiurgisk massage, sports massage, Shiatsu massage, hotstone massage, dybdemassage, bindevævs massage – det kan godt være svært at gennemskue udbuddet og vurdere hvilke behov man selv har. Men faktisk behøver du ikke at vælge imellem de forskellige typer massage. Hvis du i stedet vælger at lade dig behandle af en dygtig og professionel massør kan I sammen finde frem til den behandlings form som passer dig bedst.

En kompetent massør med den rette uddannelse og erfaring vil hurtigt kunne bedømme dine behov, baseret på en vurdering af din krops tilstand og beskaffenhed. Massøren vil tage hensyn til eventuelle skader og skavanker og gennem hele seancen bede dig give tilbagemelding omkring trykket og teknikken. På den måde kan I sammen tilrettelægge den ideelle massage for dig. En god massage kan sagtens involvere elementer fra flere forskellige massage metoder og teknikker. Og vælger du en fast massør fra gang til gang kan du roligt regne med at få det bedste ud af din behandling.

Hvor kan jeg få professionel massage på Frederiksberg?

Hos Kaatsu Massage finder du udelukkende veluddannede og rutinerede massører som er eksperter i at tilrettelægge godgørende og helsebringende massage forløb. Du kan læse mere, og booke tid til din første massage behandling, på kaatsumassage.dk

Flere Nyheder