Få nyt liv til dine gulve

11 March 2019 Tina Høy

editorial

Har du længe overvejet, om dine gulve skulle have en “opdatering”? Hvis de er slidte og grimme at se på, kan det bliver rigtigt flot og gøre meget for dit hjems udseende at få ordnet de gamle gulve. Måske er gulvene ikke engang særligt gamle, men der bliver skubbet stole rundt, du har måske hund, eller der er meget aktivitet i dit hjem.

Måske vil du bare gerne have, at gulvene ser ud som nye…

GulvKanonen kan hjælpe dig med et godt tilbud. De kommer ud og vurderer gulvene og giver tilbuddet, og så kan du – gratis – overveje, om du synes, det lyder fornuftigt. Faktisk er det meget sandsynligt, at du vil blive glad for deres måde at forklare om arbejdet og spørge til, hvilket resultat du ønsker, så du får lyst til at finde en løsning på et flot og mindre slidbart gulv.

Nyt liv til gulvet – og hjemmet

Hvis GulvKanonen vurderer, at det er bedst at slibe gulvet, så sliber de 1 mm og fjerner dermed den slidte overflade og fremhæver træets naturlige struktur og årer. Med mere end 10 års erfaring er du sikret en erfaren og professionel gulvsliber, som opererer i Harlev og omegn. De tager både små og store opgaver og kan opfriske trapper, træterrasser, bordplader og andre gulve. Deres gulve har 3 års garanti, og de rådgiver omkring, hvilken type gulv du bør vælge i forhold til din livsstil, og hvordan du passer på gulvet. 

Pas på det billigste gulvfirma

Selvfølgelig vil du gerne have gulvslibningen så billigt som muligt, men det er en dårlig idé kun at gå efter den billigste pris, da du kan ende med en sjusket gulvmand. Kig på nettet efter de firmaer, der har fået mange gode anmeldelse, som f.eks. GulvKanonen. Hvis du har fat i et gulvfirma, du ikke kan se nogle anmeldelser af, så prøv at tale med dem om forventninger til resultatet, efterbehandling osv. og se, om du savner rådgivning. GulvKanonen giver sig tid til at finde den bedste løsning for dig.

More articles