Få muret dit hus facede muret op

27 august 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Er du den glade ejer af en en murstens villa der trænger til en kærlig hånd. Det kan være at det har været længe siden der sidst er blevet foretaget renovering eller du gå med planer om at sælge og gerne vil sætte den i stand så den er nemmere at sælge.

Det er alt andet lige nemmere at sælge et hus, der har fået facaden gennemrenoveret og som står som ny, end et hvor de nye ejere ved at der ligger et kæmpe projekt foran dem, samtidig med at de også skal flytte. Du kan læse mere om at få dit hus facade muret op hos www.m3smurer.dk.  

Start med at få sandblæst facaden

Uanset årsagen til at du vil have ordet dit hus facade, er det en god ide at starte med at få facaden sandblæst. En sandblæsning fjerner gammel pus, kalk og snavs fra væggene og efterlader dem rene. Det betyder at det er langt nemmere for mureren at se, om der skal laves ekstra murearbejde inden at facaden mures op.

Husk at muren skal have tid til at tørre efter sandblæsningen, da der ellers kan komme fugt og svamp i muren. Det færdige resultat vil blive langt flottere med en sandblæsning og holde længere, end hvis mureren blot er gået i gang med at mure facaden op uden en sandblæsning.

Når du skal finde en murer eller en anden håndværker, er det en god ide at sætte tid af til at kontakte mindst 3 forskellige og bede om et tilbud. Det giver dig et godt overblik over prisniveauet, så du ikke ved et uheld har sagt ja til den dyreste i området. Det er også en god ide lige at undersøge hvad der står på Trustpilot. Har tidligere kunder haft en god oplevelse hos mureren eller ej.

Flere Nyheder