Få mest muligt ud af din have med en havemand

07 juni 2020 Lotte Hindsberg

editorial

For mange mennesker er der få ting så dejlige som når foråret nærmer sig og det er tid til at komme i haven igen. For mange er det endda sådan at når man når januar begynder de at udvise en vis form for utålmodighed og de begynder at planlægge sæsonen. Det kan udmønter sig i at der kommer flere og flere stiklinger i vinduet. At der bliver købt en masse frøposer ind og mange går også rundt med et fjollet lykkeligt smil på ansigtet.

Desværre er det ikke altid at ambitionerne står til mål med evnerne eller kræfterne og her kan man med fordel hyre en havemand til at hjælpe sig. Det kunne evt. være en havemand i Høje-taastrup.

Hvis kræfterne svigter

Vi bliver alle ældre, på nogle områder, desværre. Det betyder ofte at man ikke kan klare det samme i haven som tidligere. Selvom man måske endda har mere tid til rådighed end tidligere. Derfor kan det være en god ide at få hjælp af en havemand. Det kan være en havemand der kan hjælpe til med det grove, så du kan koncentrere dig om det lette og hyggelige.

Det kan også være til at nedlægge bede, skære buske og træer ned, så de er nemmere at holde eller helt fjerne store træer, så man slipper for at skulle fjerne en masse blade om efteråret.

Som ny haveejer

Som ny haveejer kan du også med fordel hyre en havemand og få hjælp til at få planlagt din have, så den ikke alene er nem at holde, men også så de planter og buske du køber får de bedste betingelser. Der er ikke noget så trist som at have brugt en mindre formue på nye planter og så dør de enten indenfor kort tid eller også så står de og ser halvtriste ud.

Flere Nyheder