Få kvalificeret hjælp til bogføring i Silkeborg

25 januar 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du nystartet forretningsdrivende eller iværksætter inden for erhvervslivet, og er du stadig lidt på bar bund hvad angår skat, økonomi og finans? Så vil det give mening for dig at få fat på en dygtig bogholder, som kan varetage dine regnskaber og hjælpe dig med de nødvendige indberetninger

Hvem har brug for hjælp til bogføring?

Stort set alle virksomheder – fra enkeltmands firmaet til de helt store multinationale koncerner – kan få brug for hjælp med alt, hvad der hører under bogførings opgaver. Men hvor de store virksomheder som regel har controllere og bogholdere ansat til at varetage disse opgaver i det daglige, vil en mindre virksomhed med få eller ingen ansatte sjældent have behov for en fuldtids ansat bogholder.

Derfor kan du, såfremt du og din virksomhed tilhører denne gruppe, med fordel benytte dig af en freelance bogholder eller regnskabs assistent, som kan forestå din løbende bogføring.

Hvor finder jeg et bureau til bogføring i Silkeborg?

Har din virksomhed adresse i Silkeborg eller omegn, og ønsker du dig et regnskabs bureau eller et revisorhus, som ligger tæt på? Så kan du med fordel vælge Kontor Service Bureauet.

Hos Kontor Service Bureauet finder du dygtige bogholdere, regnskabs medarbejdere og kontor assistenter, som står klar til at hjælpe dig med din virksomheds bogføring. Ingen opgave er for stor eller for lille for Kontor Service Bureauet, som gerne forestår såvel løbende bogføring af dine bilag og opstilling og balancering af dit regnskab som indberetning af moms, udbetaling af løn, udstedelse af fakturaer og inddrivelse af tilgodehavender.

Samtidig sørger din bogholder fra Kontor Service Bureauet selvfølgelig for at regnskabet er klargjort i forbindelse med den årlige revision, således at det er en smal sag for din revisor at godkende dette og på baggrund heraf udfærdige sin årsrapport.

Du kan få hjælp til bogføring i Silkeborg på kontorservicebureauet.dk

Flere Nyheder