Få inspiration og gode oplevelser

18 March 2020 Signe Hansen

editorial

Kulturen gør noget ved os mennesker. Den er en del af os og den skabes af os både individuelt og i fællesskaber. Derfor giver det utrolig god mening at skrive om netop kulturen og alle de forskellige medier som vi kan bruge til at skabe og formidle kultur med. Det kan være alt fra fotografiet, maleriet eller at gå ud i byrummet og opleve byen og alle de forskellige mennesker eller aktiviteter som der findes.

Hos https://vielskerkunst.dk/ kan du netop finde sådan en platform for god kulturformidling. Et af de inspirerende indlæg som jeg selv er stødt på i den sidste tid er af Cecilie Mortensen, der skriver om gode oplevelser som man kan opsøge i byen. Hun skriver blandt andet om alle de forskellige festivaler, der er i løbet af et år, hvor du kan høre god og inspirerende musik. Uanset om du kan lide jazz, klassisk eller popmusik er der festivaler som Copenhagen Jazz Festival og Roskilde Festival.

Måske er du en af dem, der ligesom mig selv elsker at være på en festival og stille sig ind i en tilfældig crowd og opleve en koncert med en kunstner som du ingen ide havde om hvem var før. Til den type er en festival som SPOT festival i Aarhus perfekt, da den fokuserer netop på upcoming og halvukendte kunstnere.

Vil du hellere noget andet end musik er der masser af museer, der har forskellige og skiftende udstillinger hele året. At tage ud og opleve udstillingerne med en ven eller en fra din familie er et utroligt godt råd, som Mortensen kommer med. Kunst rammer nemlig os alle forskelligt, og der kan være milevidt mellem hvad din mor får ud af et maleri, og hvad du selv gør.

Generelt er der utrolig god inspiration at finde på sitet, og der er anbefalelsesværdigt for enhver at gå ind og kigge og selv begynde at dele, hvad der netop inspirerer dem.

Find indlægget her: https://vielskerkunst.dk/ideer-til-kulturelle-aktiviteter/

Tjek også disse sider:

https://vielskerkunst.dk/
https://KunstForLivet.dk/
https://AltOmKunst.dk/
https://HvadKunst.dk/
https://ErDetKunst.dk/
https://BedsteKunst.dk/
https://NyesteKunst.dk/
https://GammeltKunst.dk/
https://kunst-kultur.dk/
https://Fresko.dk/
https://kunzt.dk/
https://kunstinspiration.dk/

More articles