Få individuel terapi hos psykolog på Østerbro

03 august 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du træt af konstant at hænge fast i depression eller nedtrykthed, eller har du svært ved at se en vej ud af din krise? Så er det måske en god idé at søge hjælp hos en psykolog.

En psykolog kan være lige præcis den hjælp du har brug for når du skal tilbage på det rette spor. Du kan få hjælp hos en psykolog med speciale inden for individuel terapi.

Hvor kan jeg finde en dygtig psykolog på Østerbro?

Hvis du leder efter en autoriseret psykolog som tilbyder individuel terapi på østerbro kan du med fordel vælge psykolog Renate Sommerstad. Renate Sommerstad har mange års erfaring med såvel individuel terapi som parterapi.

Hos Renate Sommerstad er du sikret en professionel psykolog behandling som holder sig inden for de etiske retningslinjer udstukket af det danske Psykolognævn. Det betyder at Renate Sommerstad er underlagt fuld tavshedspligt. Alt hvad du betror Renate Sommerstad under jeres session forbliver mellem jer to.

Dine personlige oplysninger bliver behandlet med den dybeste respekt og yderste diskretion. Du vil blive mødt med åbenhed og empati når du træder ind i Renate Sommerstads konsultation. Og du vil altid føle at din psykolog er nærværende, aktivt lyttende, og oprigtigt interesseret i at hjælpe dig uanset din situation.

lad Renate Sommerstad hjælpe dig med at finde dig selv

Som uddannet og autoriseret psykolog ved Renate Sommerstad godt at forskellige mennesker har forskellige problemer. Du vil aldrig opleve at dine problemer bliver bagatelliseret eller på nogen måde forklejnet når du modtager individuel terapi hos Renate Sommerstad.

Du vil altid få mulighed for at vende og dreje de problemstillinger som nager dig indtil I når frem til problemets kerne. Og her kan Renate Sommerstad fungere som både terapeut, coach og sparring partner på din vej mod en lysere tilværelse.

Du kan læse mere om Renate Sommerstad, og booke tid til indviduel terapi, på renatesommerstad.dk

Flere Nyheder