Få hjælp til maling af boligen hos din maler i Værløse

04 november 2020 Astrid Pedersen

editorial

Trænger væggene i dine stuer og værelser til friske farver eller et helt nyt look? Så er det en god idé at opsøge en dygtig maler, som kan hjælpe dig med at gøre drømmen til virkelighed.

Kan jeg ikke bare selv male?

Du kan selvfølgelig sagtens vælge selv at male din bolig indvendig. Her skal du blot være forberedt på at der er tale om et temmelig omfattende stykke arbejde. I hvert fald hvis det skal gøres ordentligt, og hvis resultatet skal være smukt og holdbart. Indvendig maling af en bolig er nemlig sjældent gjort med at smøre noget maling ud over væggene.

Først og fremmest er det vigtigt at forberede væggene på maling førend du går i gang, hvis malingen skal kunne binde optimalt. Og når først væggene står flotte og nymalede vil du hurtigt kunne se at også loftet og det indvendige træværk – vinduesrammer, dørkarme, paneler og skabslåger – også trænger til en grundig omgang.

Der ud over skal du afsætte tid til indkøb af malergrej. Ud over det, at du snildt kan regne med at skulle bruge en dag i diverse byggemarkeder og farvehandler, er det ikke helt billigt selv at skulle skaffe udstyr og materialer til maling af boligen. Er du ikke på forhånd i besiddelse af diverse grej – for eksempel ruller, pensler, spartler, spande, bakker, forlængerskafter og en trappestige – skal alt dette indkøbes.

Du skal også selv forestå indkøb af maling, lofthvidt, lak, primer og grunder, foruden malertape, afdæknings pap og plast, spartelmasse og hvad der ellers skal bruges af materialer. Og så skal du også selv sørge for at dække alle rum behørigt af, fjerne eventuelt tapet, slibe og reparere pudset samt male ad flere omgange.

Det kan, med andre ord, bedst betale sig at få fat på en dygtig maler. Er du bosiddende i Nordsjælland kan du med fordel vælge Malermester Henrik Larsen som din maler i Værløse – læs mere på malermester.eu

Flere Nyheder