Få hjælp til at opgradere installationerne hos din lokale elektriker

26 February 2021 Astrid Pedersen

editorial

Bor du i eget hus? Så har du selv det fulde ansvar for at dine elektriske installationer er i orden. Og hvis du gentagne gange oplever strømvigt kan det godt være at disse trænger til et eftersyn eller måske endda en opgradering.

Hvad gør jeg, når strømmen går?

De fleste af os har prøvet at stå i en situation hvor strømmen svigter på det allermest ubelejlige tidspunkt. Det kan for eksempel være i forbindelse med madlavning hvor vi samtidig har en tøjvask over og så lige skal bruge mikrobølgeovnen eller el kedlen. Så kan det hurtigt ske at ovnen, vaskemaskinen, køleskabet og hvad vi nu ellers har siddende på samme strøm gruppe pludselig sætter ud.

Dette skyldes som regel at sikringen er sprunget på grund af overbelastning. Så skal man slukke for hvert enkelt apparat og sørge for at skifte sikringen – og dernæst være mere påpasselig med ikke at tænde for mange strømslugende apparater på én og samme tid.

Som regel vil man godt kunne leve med at skulle passe på. Men hvis problemet gentager sig er det måske en god idé at kigge på en omrokering af de enkelte strøm grupper således at de mest krævende apparater ikke er tilknyttet den samme. Eller måske trænger de elektriske installationer i hele boligen til en opgradering.

Få hjælp til modernisering af de elektriske systemer hos din lokale el installatør

Hvis du således går i tanker om at få implementeret helt nye elektriske installationer – eventuelt i forbindelse med en integration af el, data og alarm – bør du henvende dig til din lokale elektriker eller el installatør. Her vil du kunne få et tilbud på dit el arbejde og samtidig den bedste rådgivning omkring nye el installationer i dit hus.

Du kan finde den bedste elektriker i Hjørring hos Erik Lytzen A/S – læs mere på lytzen.dk

More articles