Få hjælp til at komme ud af dit misbrug på et misbrugscenter

26 februar 2022 Astrid Pedersen
Misbrugscenter

editorial

Er du røget ud i et afhængigheds betinget misbrug af stoffer, læge ordineret medicin eller alkohol? Så bør du søge hjælp på et misbrugscenter – eventuelt med mulighed for indlæggelse.

Hvad kan jeg opnå med en indlæggelse på et misbrugscenter?

Hvis du er misbrugsramt i en grad så dit misbrug udgør en trussel mod dit velbefindende vil en misbrugsbehandling kunne hjælpe dig med at rette op på dit liv.

Hvilken type misbrugsbehandling du skal vælge afhænger meget af misbrugets type og sværhed samt din livssituation. Mange misbrugere kan have glæde af ambulant behandling hvor de er i kontakt med et misbrugscenter og med jævne mellemrum deltager i terapi eller gruppe sessioner, samtidig med at de modtager medicinsk behandling.

På den måde kan man passe sit job og sin familie, og dermed oppebære en tilværelse i hverdagen. Men for andre er det tvært imod vigtigt at der lægges afstand til hverdagen og alle dens fristelser.

Misbrugscenter

Er misbruget så stor en del af din daglige tilværelse at du konstant vil blive mindet om det, og er du så dybt inde i afhængigheden at du ikke vil kunne hverken trappe ud eller lægge stoffet på hylden fra den ene dag til den anden, er en indlæggelse til behandling på et misbrugscenter sandsynligvis den rette løsning for dig.

Hvor kan jeg blive indlagt til misbrugsbehandling?

Hvis du leder efter et misbrugscenter, som tilbyder behandling med indlogering, kan du med stor fordel tage et kig på Behandlingscenter Stien.

Hos Behandlingscenter Stien vil du kunne få tilbudt et behandlings forløb som indledes med en afgiftning. Det betyder at de giftige, afhængigheds skabende stoffer renses ud af dit system. Dette kan tage flere dage, og du vil opleve abstinenser – men det vil foregå i trygge rammer og under konstant overvågning.

Du kan læse mere om behandling af misbrug hos Behandlingscenter Stien på behandlingscenter-stien.dk

Flere Nyheder