Få hjælp når livet gør ondt hos en dygtig psykolog

19 juli 2020 Astrid Pedersen

editorial

Har du ondt i livet, eller er du kørt sur i tilværelsen? Så kan du overveje at kontakte en lokal psykolog med henblik på et behandlings forløb.

Hvad kan en psykolog hjælpe med?

En privat praktiserende psykolog kan udfylde flere forskellige funktioner. Den hyppigste årsag til at privat personer vælger at opsøge en psykolog er hjælp til behandling af mentale lidelser så som angst, stress ellerdepression. Her kan en psykolog hjælpe med at skabe overblik og indsigt.

Gennem samtaler med en psykolog vil du kunne opnå en højere erkendelse af de mekanismer som fører til den uhensigtsmæssige tilstand, og dermed gøre det nemmere at ændre på disse. Mange angst patienter oplever at de bliver bedre til at mestre tilværelsen når de lærer deres lidelse bedre at kende. Og som led i en stress behandling er et psykolog forløb til stor hjælp når det handler om at finde tilbage til sit livsglade og sunde selv.

Samtidig er der også mange mennesker som bruger psykolog behandlinger som et led i selv udvikling eller ændring af livsstil. Hvis man således føler at tilværelsen kører i den samme rille vil man gennem samtaler med en psykolog kunne opnå en bredere forståelse af egne ønsker, begrænsninger og evner. Mange psykolog patienter beretter om et øget selvværd og en fornyet tro på livet efter en psykolog behandling.

Hvor finder jeg kompetente psykologer i Odense?

Er du bosat i Odense, og leder du efter en lokalt baseret psykolog, kan du med fordel tage kontakte til autoriseret psykolog Jens Henrik Thormann. Hos Jens Henrik Thormann kan du få hjælp til selvhjælp når det handler om behandling af angst, stress, depression og lavt selvværd. Jens Henrik Thormann tilbyder også familie terapi samt hjælp til børn og unge med psykiske vanskeligheder. Klik ind på hjemmesiden psykologpraksis-odense.dk og læs mere.

Flere Nyheder