Få gulvet afslibbet korrekt

Hvis du har en lejlighed med trægulve. En typisk lejlighed fra 1900 tallet har du med stor sandsynlighed også gulve af træ. Med jævne mellemrum er det nødvendigt at få dem afslibbet for at de forsat ser pæne ud, med mindre at du fortrækker at have gulvtæpper. Det er noget du selv kan gøre eller også kan du få et firma til at slibe gulvet. Du kan f.eks. få gulvafslibning fra Gulvkanonen.

Det er noget du bør overveje, selvom du måske kan spare et par tusinde kr. ved selv at slibe gulvet. Det er et hårdt og støvende arbejde og du kan let gøre noget forkert som gør at du enten aldrig får det gjort færdigt, skal bruge ekstra tid, bruge mange penge på ekstra sandpapir eller også bliver det aldrig rigtig pænt.

Find den rigtige gulvafsliber

Med mindre at du har fået en gulvafsliber anbefalet og du har set det færdige resultat bør du tage dig god tid til at finde den helt rigtige. Et gulv der ikke er lavet ordentligt vil påvirke hvordan resten af lejligheden fremstår og der kan være store og grimme mærker i træet. Kontakt derfor gerne flere firmaer og få dem til at komme med et tilbud, samt hvordan de vil løse opgaven. De skal som udgangspunkt bruge et par dage på hvert rum.

Bed om referencer fra tidligere kunder og bed om at se billeder af andre gulve de har lavet. Kontakt de tidligere kunder og hør om de er glade og tilfredse. Det er også en god ide at undersøge hvad der er af anmeldelser på Trustpilot. Du skal undersøge om der er ting der bliver nævnt flere gange. Det kan både være positivt som negativt. Men hvis flere nævner det samme, er der stor sandsynlighed for at du vil opleve det samme.