Få flotte tænder med hjælp fra din tandlæge i Ringsted

27 August 2021 Astrid Pedersen

editorial

Har du brug for en god fast tandlæge som både kan udføre standard tandbehandling og kosmetiske behandlinger? Så kan du tjekke Tandlæge Martin Åside.

Hvem er Tandlæge Martin Åside?

Tandlæge Martin Åside er din tandlægeklinik i Ringsted. Er du bosiddende i den centrale del af Sjælland, for eksempel Ringsted, Sorø eller Dianalund, kan du således med fordel benytte Tandlæge Martin Åside som din faste tandlæge.

Uanset om du blot skal have foretaget dit årlige eller halv årlige tand eftersyn med tilhørende rensning af tænder og tandkød, eller om du ønsker en kosmetisk tandbehandling, kan Tandlæge Martin Åside hjælpe.

Hos Tandlæge Martin Åside kan du få hjælp til blegning af tænder eller tandregulering med bøjle. Tandlæge Martin Åside hjælper også gerne med genopbygning af ødelagte tænder. Og i den forbindelse kan du få tilbud om påsættelse af tandfacader.

Hvad er tandfacader?

Tandfacader er tynde skaller som sættes uden på tændernes emalje. Med tandfacader kan du få flotte regelmæssige og hvide tænder selv om dine tænder måske er ødelagt af årtier med røg, kaffe, rødvin eller syreskader.

Er det således ikke muligt for dig at få flotte tænder med en tandblegning alene kan tandfacader være løsningen hvis du ønsker dig et smukt og skinnende smil.

Hvordan foregår en behandling med tandfacader?

Når du skal have monteret tandfacader skal tænderne slibes en ganske lille smule i emaljens overflade. Det er ikke noget som gør ondt. Og du skal heller ikke være bange for at dine tænder bliver ødelagt.

Den milde slibning er nødvendigt for at få tandfacaderne til at sidde ordentligt fast på dine tænder. De meget tynde porcelænsskaller, som udgør tandfacaderne, kan sagtens monteres uden brug af bedøvelse. Og behandlingen tager ikke særligt lang tid.

Du kan læse mere om tandfacader, og bestille tid til tandbehandling hos Tandlæge Martin Åside, på hjemmesiden martinaaside.dk

More articles