Få flotte Botox læber på kosmetisk klinik

08 oktober 2020 Astrid Pedersen

editorial

Tusindvis af danskere får hvert år Botox injektioner. Med Botox kan du udglatte dine panderynker, fjerne den lodrette bekymrings rynke mellem brynene, og udradere kragetæer. Og så kan du opnå flotte resultater med Botox omkring munden.

Bruger man Botox til læber?

Måske tænker du at det lyder forkert med Botox til læbe forskønnelse. Det er da også rigtigt at man traditionelt vil anvende fillers til dette formål. Med fillers kan man opnå mere volumen i smalle læber, lige som man kan rette op på asymmetriske læber eller skabe balance i størrelsen på over og underlæbe ved hjælp af fillers. Men faktisk kan du opnå flotte og naturlige resultater med Botox, som ikke er mulige med fillers.

Et prima eksempel på anvendelse af Botox i forbindelse med forskønnende læbe behandling er reduktion af det der kaldes gummy smile, eller tandkøds smil. Ved denne tilstand blottes store dele af tandkødet over de øverste fortænder når man smiler. Dette opleves af mange som kosmetisk generende, og de har derfor svært ved at smile.

Der kan der rådes bod på dette med en Botox behandling. Botox lammer de muskler, som trækker overlæben op over tandkøds randen, og du får et smukkere smil uden brug af kirurgi. Er dine mundvige drejet nedad, eller er din overlæbe indadvendt i den ene eller i begge sider kan en dygtig kosmetisk sygeplejerske hurtigt og sikkert rette op på dette ved hjælp af en Botox injektion, som løfter læben og giver mere naturlig volumen end du kan opnå med filler.

Hvor kan jeg få lavet Botox læber?

Lider du således af hængende mundvige, gummy smile eller en lille overlæbe kan du altid kontakte Inviocare – din kosmetisk klinik i København. Her vil du kunne få en gratis konsultation vedrørende Botox behandling. Læs mere om Inviocare og Botox til læber på inviocare.com

Flere Nyheder