Få farve på væggene

02 januar 2022 Lotte Hindsberg

editorial

I mange år har det været moderne at have hvide eller meget lyse farver på væggene. Det er så småt ved at ændre sig og flere og flere har lyst til at prøve kræfter med lidt farve på væggene. Det er i midlertid lidt mere kompliceret at male med farver end med hvid, da de forkerte farver på væggene, kan få rummene til at se mørke og dyster ud frem for lyse og hyggelige.

En maler er uddannet til at male, men også til at kunne vurdere hvilke farver der passer til hvilke rum, blandt andet baseret på rummets størrelse, hvor højt der er til loftet, hvor store vinduerne er og hvordan lyset falder. Du kan blandt andet få rådgivning af malerhilleroed.dk.

image

Brug en god kvalitetsmaling

Der er stor forskel på maling, både når det kommer til pris og kvalitet. Har du planer om at bo længe i boligen kan du med fordel vælge en god kvalitetsmaling. Ikke alene bliver det endelige resultat pænere og flottere det vil også holde sig flottere længere, end hvis du vælger at male med en billig maling. 

Når du skal finde en maler, der skal male din bolig, er der derfor vigtigt at du ikke udelukkende fokusere på hvad prisen er, men også hvilken maling de bruger.

Kontakt mindst tre forskellige malere og bed dem om at komme med et tilbud. Det giver dig et godt overblik over pris og kvalitetsniveauet. Det er også en god ide at bruge tid på at finde ud af hvilken oplevelse tidligere kunder har haft. Har de været glade og tilfredse eller det modsatte. Du kan enten bede om referencer eller du kan undersøge, hvad der står om firmaet på Trustpilot. Her er det vigtigt at du leder efter den røde tråd. Er der flere der nævner det samme, positivt som negativt kan du nok forvente at det samme sker hos dig.

Flere Nyheder